^_____^

My photo
I would like to share, the precious journey of my life. Hanya sebuah blog personal biasa. Sedikit coretan dan pandangan peribadi. Blog ini bukanlah blog untuk mencari info atau blog ilmiah. I just share my story with love and a big heart :)

Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers

What's new..?

Tuesday, February 14, 2017

Official Agent for RZN Beauty


Assalammualaikum.

Alhamdulillah. After few level of my lifesteps, now I've become one of the agent for RZN Beauty

Sebenarnya masih ada beberapa produk lain juga yg saya mendaftar untuk jadi agen. Tapi dengan RZN Beauty saya berjaya maintain jualan setiap bulan dan dah ada dropship sendiri. Tak sabar nak luaskan empayar dan upgrade ke tahap leader pulak. Jadi, produk yang lain nanti ea.. Tunggoooooo hehe

Kalau uols nak tau ape2 info pasal product hebat ni, boleh ushar FB Page dan IG saya

Instagram - miracle.touch.beauty
FB Page - Miracle Touch Of Beauty

Ada banyak info n testimoni kat situ. Inshaa Allah dalam masa terdekat saya akan update blog untuk produk2 yang saya jual. 

Wish me All the best ea kawan2. 

Di bawah adalah di antara produk produk keluaran RZN Beauty. Sila cuci mata hehe.


Oxygen Doll Foundation (ODF) adalah foundation yang terbaek. boleh tahan selama 3-5 bulan. 

Blusherina mempunyai 4 kod warna. Setiap kod ada 3 ton warna. Boleh pilih mengikut citarasa dan kesesuaian. Mudah digunakan dan sangat cantik bila dikenakan pada wajah. Boleh juga digunakan sebagai Highlight atau Shading pada wajah. 


Macaroon Lips. Boleh merawat bibir yang pecah dan merekah akibat kering. mudah dibawa ke mana mana dan tahan lama.

Pen Pemutih Gigi adalah antara Hot Item kami di RZN Beauty. Penggunaan yang mudah dan tidak berbahaya. Lulus KKM, dan berkesan. 

Nak tengok macam macam lagi produk? Boleh la singgah singgah FB Page dan IG saya. Jom cantik!!


Thank you for reading :)


xoxo, 
Martika Diyana

No comments:

Post a Comment

I love to hear from you :D