^_____^

My photo
I would like to share, the precious journey of my life. Hanya sebuah blog personal biasa. Sedikit coretan dan pandangan peribadi. Blog ini bukanlah blog untuk mencari info atau blog ilmiah. I just share my story with love and a big heart :)

Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers

What's new..?

Tuesday, March 14, 2017

Testimoni Diri Sendiri Sebagai Pengguna RZN Beauty Skincare

Bismillahirrahmaanirrahim

Assalammualaikum & Selamat Sejahtera


Hi korang. Buat ape tu? Aku ni terminum pulak kopi kacip fatimah mase jaga i-Mart Amanah Ikhtiar tadi (nanti aku cerita pasal i-Mart ni kat entry lain okay). Dan hasilnya aku masih berjaga sampai sekarang. Huhu.

Akibatnya aku terajin la pulak nak menulis tentang produk skincare yang aku jual ni. Kenape rajin korang tanya? Mane tak rajinnya, excited lebih sebab leader aku bagi testimoni mengejut dalam whatsapp group agent dan dropship. Malleeew iols sekejap haha.

Perghh.. Aku sebenanye takde la berani sangat nak pos gambo testimoni sendiri. Sbb terasa kulit muka masih dalam proses rawatan. Bese la kan, nak tau produk berkesan ke tak mane bole try skejap skejap. At least 3-6 bulan. Nak nak pulak produk yang berasaskan bahan organic mcm FWS nieh.

Tapi Queen Leader (QL) aku ni nakal, nakal yang positif la keyy hehe. Dia rupanya ada simpan lagi gambar kito hok memulo jupo. Haaaa, dah kecek klate ko kito lanney? Pah ke dok? Kalo dok, kito kecek key eell jo lah. Yolodoooh hehehehehe :P

Gambar yang lama (November last year), QL aku amik dan dia compare dengan gambar terbaru yang dia minta. Walaupun aku cakap "Belom lagi la boss, kulit ni tak brape banyak lagi perubahan."

Naaaahh, terus QL aku pos dalam group wassap agent RZN Beauty (Aku dah lepas 1 bulan pakai produk RZN Beauty ni baru decide nak jadi dropship. Dan sekarang dah jadi agent. Alhamdulillah).

Haaa, lepas keluar gambar testimoni, terus bersemangat teman. Hehe. Terima kasih QL Noriza Said yang tak jemu bg semangat. Buat team RZN Beauty under QL Noriza, semoga kita sama sama berjaya. Inshaa Allah.

* Pssst.... nantikan lagi lagi fresh testimoni lepas ni ea heee :P
(Kan masih dalam proses rawatan hehe)


p/s : untuk info lebih lanjut ttg produk RZN Beauty boleh terus LIKE 
FB page : Miracle Touch Of Beauty atau 
IG : miracle.touch.beauty
Whatsapp : 0132963063 (boleh PM direct, lebih cepat)


tq kawan kawan


Alhamdulillah, bila dibandingkan, nampak ketara juga perbezaan walaupun diri sendiri tak perasan.
Dulu mcm kulit dah macam lapisan getah sekerap je rasa. Sekarang tidak lagi dan kulit aku masih dalam proses rawatan. Korang bila lagi nak cuba?
Comel kan packaging baru ni. Packaging yang comel ke atau cik adik model ni? hehe







Penerangan setiap satu ada cuma BB Cream je tak ada. BB Cream sebenarnya item baru yang dimasukkan dalam set FWS ni. Sebelum ni adalah packaging lama dan BB Cream tiada. 


No comments:

Post a Comment

I love to hear from you :D