^_____^

My photo
I would like to share, the precious journey of my life. Hanya sebuah blog personal biasa. Sedikit coretan dan pandangan peribadi. Blog ini bukanlah blog untuk mencari info atau blog ilmiah. I just share my story with love and a big heart :)

Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers

What's new..?

Sunday, November 21, 2010

~ New Spirit ~

Haaaaa.....
on 18/11/2010... it was my first working day with EIS... i felt very energetic and excited.. da lame tak keje kan... rase mmg bersemangat giler2 laaa.. enthusiasm.. huhuuhu....
Alhamdulillah.. slalunyemmg susah kan nak dapat ape yang kite nak.. aku rase ini la kot name die hikmah... hikmah di sebalik kne reject, ngan macam2 halangan... n die datang di mase kite tak jangke pun.. amin
tq Allah... aku harap aku dapat bertahan lame keje kat sini.. :) He pun slalu pesan - saba banyak2.. insya Allah..
so Diyana... gud luck for you.. be strong.. dont afraid to make mistake :)
ok guys... so long :)

Monday, November 15, 2010

~ Hari Minggu ~

bosaaaaannnnn...... huhuhuhuu
hari minggu yang paling bosan ever.. aku bangun lewat giler.. jarang giler aku buat keje macam nih... kul 9.30am bangun n guling2.. kul 10.40 mandi... 11 baru aku turun dari bilik... cian kat my youngest brother.. lapar.. mujur ader biskut2 ngan air milo kotak die.. aku suruh telan dlu huhuhu.... went out wif my sis in law.. balik bawak lunch sesiap... best2... after lunch, layaninternet... i went to my bed, i wan to call my fren but takde sorang pun available.... sudahnye i feel asleep sampai maghrib... bangun2... isy.. tak elok tido maghrib.. malam makan chicken chop.. alee beli je kat kedai.. bosan kan?
kalau hari2 leh gile aku... waaarrrggghhhhh.. !!!!!!!!!!