^_____^

My photo
I would like to share, the precious journey of my life. Hanya sebuah blog personal biasa. Sedikit coretan dan pandangan peribadi. Blog ini bukanlah blog untuk mencari info atau blog ilmiah. I just share my story with love and a big heart :)

Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers

What's new..?

~ My Sweet Memories ~

Korang, disebabkan aku ni suke berkongsi gambar-gambar sebagai kenangan, meh sini nak buat Album ala-ala galeri gitewww and wofcos semuanya adalah my veeery, suuuuper Sweet Memories. Sad memories dolu dolu pun bile igt balik skang ni da jadi sweet kaaannn *pon bole jugak. 

Jom kite layan. but please, no no no. No copies ye. Hakcipta terpelihara, Copyright : Martika Diyana. Terima kasih 
^____________________^


Mane nieeee? Aha, ni la House Of Lavender kat Cameron Highland. Memang best, cantik n menenangkan. Cuaca tak la sejuk beku, dingin dan mendamaikan. Best!!
**Psst : Aku amik pic silang kaki ni nampak kurus sket tak badan aku? kokofkofkofkof :P nampak tak ade belajar teknik kuruskan badan lam pic (padahal same je lebar die) hohoho :P

Ini gambar diambil mase aku pegi follow satu kursus untuk jadi usahawan tak lama dulu. Berlangsung di Genting Highland First World Hotel. 3 hari kat sane fuhhh memang superb.
Dari kanan : Cik Hasidah, Cik Azita n myself :D


The very first picture. He's my nephew. So cute and adorable. 
Friend of mine. Mr Ted, member camping aku. Die buat album. Dalam album tu ade picture kitorang. Kami gelar team kami tu CWAKA Rovers. Ted cakap aku seorang yang penuh dengan impian. So he named me as Dreamers dalam album tu. Album tu dapat kat anak die sebagai kenang kenangan. Rindu kat team CWAKA nieh. 

Aikk...?? Die lagi.... Hehehhe... Amik picture nie mase makan satu family kat Kenny Rogers Roasters kat AEON Au2 Setiawangsa. Mujur la comel sangat. Kalau tak, aku letak laaagi banyak banyak pic die hehee.. Mak Ngah love u Haazique.

No comments:

Post a Comment

I love to hear from you :D