^_____^

My photo
I would like to share, the precious journey of my life. Hanya sebuah blog personal biasa. Sedikit coretan dan pandangan peribadi. Blog ini bukanlah blog untuk mencari info atau blog ilmiah. I just share my story with love and a big heart :)

Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers

What's new..?

Thursday, January 2, 2014

Happy New 2014 Year

Assalammualaikum & Salam Sejahtera

Waaahhh... tot tet tot tet, da lebih sebulan aku tak hapdet apo2 kek blog kesayangan nieh. Acah acah bz ke ape Diyana oiii.... Tu lah die kalau mood tak mari. Adoii!! Mane bole berskala macam ni. Die nak buat sesuatu kene istiqamah baru la mendatangkan manfaat. *Membebel kat diri sendiri. Oklah, bebelan yang lain akan aku teruskan tanpa mencoretkan di sini. Hahaha kang korang tak larat nak bace lak kan :P

Aku saje je takmo miss untuk wish kat diri sendiri dan korang semua Happy New Chapter in our life. Hohohoho. Tua sudaaaahhh :P

Aku harap buku baru untuk tahun 2014 ni akan aku isi n tulis dengan kemeriahan n kemakmuran. Each day is a new opportunity for us. Grab it, feel it, value it. 



Alhamdulillah aku diberi kesihatan dan umur yang panjang. Hari ini aku masih bernafas. Aku bersyukur Seluruh keluarga aku pun sihat terutama mak n ayah aku :D Alhamdulillah... Terima kasih ya Allah.

Semoga tahun baru 2014 ni akan membawa rezeki yang melimpah ruah buat aku dan keluarga. Mak & ayah inshaa Allah terus sihat sejahtera. Ahli keluarga betambah, Inshaa Allah ^__________^

Semoga Wish List aku dpt aku kurangkan daripada list column hehehehee. Last but not least, Semoga segala urusan dipermudahkan. Amin.

I believe all thing happen with a reason
Life is full of colors
So as we, has ups and downs 
Keep going, more obstacles we go through
The greater glory waiting
Believe in yourself
Listen to your heart
Value all people around you
May all the greatest thing comes to you easily.

Thank you sudi bace :)