^_____^

My photo
I would like to share, the precious journey of my life. Hanya sebuah blog personal biasa. Sedikit coretan dan pandangan peribadi. Blog ini bukanlah blog untuk mencari info atau blog ilmiah. I just share my story with love and a big heart :)

Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers

What's new..?

Thursday, August 27, 2015

What Happen To Me?!!?!?!??

Assalammualaikum & Salam Sejahtera. 

What? Where have i been since last year? Why i didn't show up? Haih. My laptop was damage and i never use my brother's laptop to update anything for my life events. Huhuhu.. Life event la sangat. Cakap macam la dah kawen ke ape ke kan. Actually bukan la da kawen ke ape. Tapi saje je, aku ni kan ade je benda baru nak try. So, terlepas la nak bercerita dengan korang-korang kan haha :P

LOL, jangan nak salahkan orang la kan, diri sendiri pucuk pangkalnye. Down lame sangat sampai tak boleh nak update sikit pun. At least update la entry mcm gambar ke, news ke, tips ke, kopipes ape2 info ke. Atau kalau rasa malas sangat, update la "ukkhhh" ke, "iikkhh" ke kan. At least orang tau la yang aku ni masih bernyawa, masih sayangkan blog yang satu ni kan huhuhu.. Ni kire mcm komplen la pasal diri sendiri kan hohoho. "Luahan isi hati blog kepada tuan punye blog" ahakkssss... Bole mcm tu? Heheheh 

Ok now i have to wake up after i have been slept for over a year. Teruk betul. mujur la aku ni bukan blogger tegar yang ade berpuluh ribu follower kan. Hoho..Kalau tak kesian follower aku tgk tak hapdet2 ahaks. Okay lah. Ape pun, aku tetap sayang blog aku nieh. And aku tetap berterima kasih n appreciate sangat kepada yg sudi singgah blog aku yang da lame tak berhapdet nieh.. Ni bukan lagi bersawang berdebu. Mesti da naik berkulat hahahahaha.. Sendiri type sendiri rasa geli wekk.. 

Bak kata lirik lagu Seniman Agung Allahyarham P. Ramlee, 
Barang yang lepas usah dikenang, 
Kalau dikenang tentu menangis.. 
Ooooo... 
Haaaa... terus menanyi aku wawawawawa.. Makanya, Jom terus kite lupakan n tak usah diingat n diungkit lagi huhu.. 

Nak bercerita panjang sangat. Jadi, aku mungkin akan bercerita menggunakan teknik bergambar. Hahahahahha.. Mcm presentation dalam kelas plak kan. Yang ade gambar, aku letak la, kalau takde gambar, aku tak letak la hehe. Maybe letak video ke ape hohoho. So, stay tune. nantikan next entry daripada aku. What? I'm just Martika Diyana. Nothing special about me. Just an ordinary girl with lots of story to share, lots of love spread. 

See you guys.. xoxo

Thank you sudi bace :) 

No comments:

Post a Comment

I love to hear from you :D