^_____^

My photo
I would like to share, the precious journey of my life. Hanya sebuah blog personal biasa. Sedikit coretan dan pandangan peribadi. Blog ini bukanlah blog untuk mencari info atau blog ilmiah. I just share my story with love and a big heart :)

Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers

What's new..?

Friday, July 2, 2010

ajaibnye world cup bile....

huhuuh... macam2 hal kan bile demam world cup melanda...
terasa jugak keajaiban die tu... huhuhu....

ajaibnye world cup biler.....

* ...semua lelaki leh lupekan awek2 derang buat beberape malam n tinggal kan awek
derang terkontang kanting kat umah... ( sebab nak tgk bola ngan kengkawan lelaki)
* ...awek2 nih hanye mampu terkebil2 biler ajak bf kuar deting tapi ditolak sebab nak
tgk bola... hhuhu ...
* ...sesetengah pompuan yang nak ikot bf derang kuar tgk bola diizinkan oleh mak n ayah
balik lewat.. bola punye pasal..
* ...bila satu family yang jarang berkumpul leh dok reramai depan tv sebab nak tgk
bola..
* ...bila peminat2 bola nih leh lepas kan rancangan tv yang paling tak leh skip
(setiap episod tgk dan hafal plak tu) semata2 nak tgk game bola yang da tau fav
team die mesti kalah.. sebab lawan ngan team lagi kuat)
* ...biler adik aku yang kecik lagi tu leh bertekak ngan ayah aku pasal nak
mengatakan yang team fav die lagi hebat n boleh pulak tu die sebut sorang2 name
pemain kedua2 team yang tgh match tu.. macam tak caye plak.. huhu..
* ...biler komen2 kat facebook hanya terbiar sepi dan hanya akan dikomen sekejap2
jer.. huhuhuhu... (derang tgh khusyuk tgk bola la tu..)

ni antaranye jer.. huhuu... macam2 kan... :) takpela asalkan semua bahagia.. n tak semua yag jadi nih tak elok... ader baiknye.. :)

No comments:

Post a Comment

I love to hear from you :D