^_____^

My photo
I would like to share, the precious journey of my life. Hanya sebuah blog personal biasa. Sedikit coretan dan pandangan peribadi. Blog ini bukanlah blog untuk mencari info atau blog ilmiah. I just share my story with love and a big heart :)

Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers

What's new..?

Thursday, May 16, 2013

Gedebab, die jatuh..

Assalammualaikum dan selamat sejahtera...

Haaa amek kau.. Sampai 2 entry aku hari ni.. Sebenanye ade lagi, tapi aku rase better la update sehari satu. eheeee... tu la name die istiqamah kan. Masalahnye aku ni tak istiqamah. Hohoho... Takpe, same2 kite muhasabah ye.. Inshaa Allah. :D

Aku tak terpk pulak nak citer. Tapi bile dah duduk lame mengadap laptop aku ni, tetibe terase sakit kat tulang tungkik ni. Adoiii.. Kenape sakit sangat ni. Lepas tu baru la aku teringat, rupenye aku jatuh tadi. 

Adoiiii la astaghfirullah, sakit sangat. Entah macam mane lepas mandi pagi tadi, aku tergelincir. mak aku pun dengar, terkejut. 

Aku keluar dari bilik air. aku mmg dah biase kalau sebelum keluar bilik air aku akan lap badan aku kering2. tinggal tapak kaki je la. Selalunye, nak keluar dari bilik air tu aku akan landing kaki aku dekat lapik kaki yg ade kat depan pintu bilik air tu. Tapi kali ni lapik kaki tu macam jauh sikit. Aku pun luaskanlah langkah kaki aku. 

Nak jadi citer, once aku jejak je kaki aku kat lapik kaki tu, terus aku tergelincir. 

GEDEBAAABBBB...!!!!!!

Sekali jatuh terduduk daaaa... Terdiam aku sekejap. Mak aku yg kat ruang tamu terus tanye bunyi ape. Lame gak la aku nak jawab. Lpas mak aku panggil 3-4 kali, baru aku jawab. Hohoho. Bangun masuk bilik terus buat tak tau. Ahaks :P

tapi sekarang ni baru aku terasa sakit. mak aih, dlu da penah terjatuh sekali mcm ni kat hutan. ni jatuh lagi. Astaghfirullah. Semoga aku sihat dan sejahtera selalu. amin..


aku rase kene letak la tande mcm ni kan kat depan2 bilik air heheheeh :p


Thank you sudi bace :)


2 comments:

  1. nice day:)
    saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
    yang saya kemarin..


    bagi-bagi motivasi yaa.. :)


    http://wisataoutboundmalang.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehhe... terima kasih... inshaa Allah.. sama2 kite kongsi :D

      Delete

I love to hear from you :D