^_____^

My photo
I would like to share, the precious journey of my life. Hanya sebuah blog personal biasa. Sedikit coretan dan pandangan peribadi. Blog ini bukanlah blog untuk mencari info atau blog ilmiah. I just share my story with love and a big heart :)

Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers

What's new..?

Wednesday, April 29, 2009

Amber Stone?

huhuhu... ntah camane rupe amber stone tu ek.. aku da tgk la kat internet.. memang cantik... tapi aku macam susah ar nak caye selagi aku tak tgk sendiri.. mane la tau.. photographer skang nih kan canggih2.... pandai amik shoot lawa2 jer.. huhu.. ape pun nak kane tgk sendri.. my fren ar kate, that place near ulu yam. jalan nak ke genting. ntah la... tu yang nak pg tu. maybe that is the place that i've been searching for.. some of my fren said, tempat tu penuh ngan mat rempit.. but mane nak tau kan.. kalau2 tempat yang die sebut tu tak same ngan tempat yang aku nak pg nih.. huhu... ok2.. takper.. we'll see... kalau ok, jadi tempat lepak ar lepas nih.. tak la jauh sangat.. huhu... (mane tau tak jauh... lum pg lagi...) huhuhuhuhu...

okeh... ape2 pun wish us luck.. kitorang memang nak pg serbu tempat tu ahad nih.. nak daypack jer.. ank tido sane tak cukup bahan lerr... ngan fly n groundsheet nye takder, ngan lantern nye takder... huhuhu... mandi mande jer ar dlu... sesape nak ikot2?
huhuhu... jom ar... huhuhu....

No comments:

Post a Comment

I love to hear from you :D