^_____^

My photo
I would like to share, the precious journey of my life. Hanya sebuah blog personal biasa. Sedikit coretan dan pandangan peribadi. Blog ini bukanlah blog untuk mencari info atau blog ilmiah. I just share my story with love and a big heart :)

Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers

What's new..?

Wednesday, April 29, 2009

connect or k......?

hahahaha.... aku memang takleh nak ingat la menda nih....
kalau ingat... memang kaw2 la gelak..
citer die macam nih....

mase : lewat malam (23:30++)
tempat :lam kete nisya (bukan nama betol)
situasi: ontheway nak balik umah (mase tu dok kat Taman Cheras Indah)

sembang2 adalah rutin aku ngan nisya(bukan name betol) nih.. ntah biler ar kitorang nak abis sembang ntah... ader jer menda nak sembang... da dekat flyover nak masuk ke taman shamelin tu, tetibe kitorang diam... ntah naper ntah...
agaknye sebab sedih kot da nak sampai umah... kitorang bukan tak ske ar umah sewa tu.. just dak2 lam umah tu pecaye sangat ngan mebda2 mistik nih sampai naik obses. kitorang yang memule rajin melayan nih pun naik penat la skang nih... tu yang diam jer tu.. mesti memasing tgh dok pk... " ni balik umah ape plak ar citer dak2 nih" huhuhu... tu yang naik letih tu....

tetibe si nisya nih tanye aku.... "kak bau ape nih kak?"
aku lam ati da seriau... ape plak die nih "bau ape plak ko nih... ngengado la"
die pun cecepat jer jawab aku " laa ko tak bau ke? aku bau Connect la kak"
hah? lam seseram tu tetibe aku pelik... biar betul dak nih... camane lak die leh bau? -----> actually... yang dalam pemahaman aku nisya nih bau k..n..k tu yang pelik jer tu...
"ko nih pepelik la sya... mane plak datang bau k..n..k nih..."
aku tak puas ati la sebab aku takder bau pelik2 pun.. n yang paling best nye.. manela aku tau bau menda alah satu tuuuu!!!!
si nisya nih tak puas ati la... "laa kak... kan ko pakai perfume connect tu.. ko ader bawak ker? kee, ko ader pakai tadi? bukan connect ko da abis ke?"

aku pun biler dengar die kate macam tu aku gelak la kaw2.... ahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahah....... "laaaaaaa.... ko cakap pasal perfume ke sya.. aku ingat ko cakap lain...." aku sambung gelak kaw2..
si nisya nih da tercengang2... " ko ni apahal?"
aku pun explain ar lam keadaan seksa yang teramat sanagt sebab nak kne bercerite sambil gelak berdekah2....
"aku ingatkan ko cakap tu menda alah lelaki tuuuu.... aku pelik laa... rupenye connect" hahahah aku sambung... n nisya pun selang seli la gelak kuat2 same ngan aku... memang itula paling kelaka last year.. aku gelak separuh mati ngan nisya lam kete..
nisya bengang jeee.... "ya Allah kaaak.. ko ni kan, nak mampos agaknye... ko ingat aku tau la bau tu camane?"
aku pun knekan ar die "mane la tau kot2 ko tau" huhuhuhuhu......
nisya bengang jer... "nak mampos agaknye pompuan gile nih..." huhuhuh
and berterusan la menda tu smpai la kitorang da baring2 amik mood nak tido...... huhuhuhuhu...

yang bestnye.. esoknye kuar jenjalan ngan aboy (pun bukan name betol)kat downtown pun si nisya nih pegi citer... gelak memang tak hingat laa si aboy.. aku malas nak pandang muke aboy... die memang la ske dapat gelakkan aku.... huhuhuhuhu.....

heii... lenkali aku nak kne dengar n tanye bebetul dlu sebelum buat andaian yang bebukan... hahahahahah..... connect = k..n..k tak ke same bunyi die....
isy2... kne tuka nih....
huhuhuhuhuhuhu.... penat la gelak... adei...

No comments:

Post a Comment

I love to hear from you :D