^_____^

My photo
I would like to share, the precious journey of my life. Hanya sebuah blog personal biasa. Sedikit coretan dan pandangan peribadi. Blog ini bukanlah blog untuk mencari info atau blog ilmiah. I just share my story with love and a big heart :)

Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers

What's new..?

Saturday, April 2, 2011

Mamak Public Bank Pandan Indah

ermmm... semalam adalah hari yang sangat mengantuk huhuhu..... aku takde semangat nak buat keje.. ngan internet connectionnye masalah giler... menjadi2 ngantuk haku

aku actually mmg ngantuk.. balik keje tu patut nye aku terusla balik tido kan... aku tak.. teringin plak rase nak pg minum2 kat mamak ke ape... ape lagi aku roger la si Ekin...

"Kin, ko dok watpe? da amik kete ko ke?" kete die semalam park kat area umah aku.. lepas tu die malas nak hambik.. haha.. sengal gak die :P

si Ekin nye bgtau "belom laa.. aku bangun tido nih hahaha.. malas nak pg amik kete"

"aku rase nak melepak mamak la.. jom kin, aku amik ko kat umah" ekin ape lagi... suke la die huhuhu :P jom saje..

aku balik keje tu, aku terus je la amik kete aku, drive sampai umah ekin. kete ade dok park kat area umah flet yang aku dok tu huhuhu :P aku ingatkan, nak terus pg je la mamak.. aku da lapa nih dari tgh hari tak makan... sat lagi, bese la mak die.. suke ajak aku sembang.. huhuhu.... layan la sembang ngan Ekin, mak die ngan Dayah pun ade gak huhu... tetibe si Dayah

"kak, meh orang mekap kan kak... nak tak?" huhuhuhu.... aku ok sajeeee :D

sekali cantik daa die mekap aku.... muke aku jadi macam lain sket.. cantik sangat... yang best tu aku nampak kurus huhuhu :P perasannye haku... haaawwwww :P

haa da siap mekap2.. ape lagi.. nak melaram la kan... ala bukan ke mane pun.. hahahhaha... ke Public Bank tu jugak huhuhuhu :P... aku pun tak tau la naper... best gak lelepak makan kat sini....
yang menarik tu... brader2 mamak nih mmg best... :) tukan gmasak die pun best huhuhu.....
cakap je ape nak.. cakap je nak makanan yang macam mane.. yang takde pun diorang boleh ade kan huhuhu.... setakat nih aku mmg berpuas hati la lepak kat situ :)

semalam aku makan biase je sebab teringin nak makan nasik.. aku makan la nasik goreng ikan masin. tpi hari tu aku lupe nak citer.. huhuhu... aku teringin nak makan kuey tiow... tapi tak tau nak ketiow ape.... si Ekin nih da berpuluh kali suruh aku cube sup tulang kat situ... aku pun ape lagi.. oder la ketiow sup tulang.. wakakaka... terus aku teringat kat Mizi ku sayang huhuhu... die suke makan sup2 nih.. nak2 sup tulang hehehe... aku ingat nanti nak lanje la die makan sini :D

peeerrrrrrggghhhhhh........ sedap ok..... kenyang hirup kuah je hakunye.. haha... da abes kuah baru nak makan ketiow... tulang2 pun aku gigit2 gak la.. tapi aku tak reti makan sangat.. sudahnye si dayah yang tolong licinkan tulang2 aku tu hahahah :P tq Dayah

haa ape lagi.. mai2.. makan kat sini.. best :)

thumbs up kepada Team Mamak Public bank Pandan Indah.. hahaha

No comments:

Post a Comment

I love to hear from you :D