^_____^

My photo
I would like to share, the precious journey of my life. Hanya sebuah blog personal biasa. Sedikit coretan dan pandangan peribadi. Blog ini bukanlah blog untuk mencari info atau blog ilmiah. I just share my story with love and a big heart :)

Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers

What's new..?

Saturday, March 23, 2013

Errmm.. sedapnye Pavlova hee~~

Assalammualaikum & Selamat Sejahtera

Pavlova, excited aku nak citer pasal makanan yang satu ni. aku ni dah la memang suke makan. Lepas tu dapat pulak makan yang sedap. Lagi la aku tak sabar nak menghebahkan kepada semua hahaha.

Aku memang dah selalu dengar pasal Pavlova ni. dan memang selalu sangat aku tengok orang dok upload picture derang buat la, makan la menda alah tu. Aku terliur gak, tapi takde la pulak aku beriye-iye nak carik menda alah pavlova tu kat memane. 

Sedap Weyhhh
Entah macam mane, 2 hari lepas, member adik aku bawak pulak makanan tu kat tempat adik aku keje. Kebetulan pulak aku pun ade lepak kat sane ( memandangkan aku takde ape nak buat mase tu, aku lepak tempat keje adik aku). Ya Allah... memang betul - betul rezeki la kate orang. 

Kitorang pun makan la berkekah beramai ramai hehehehehe.. Dahla free, sedap pulak tu. Alhamdulillah. Terima kasih ya Allah. Sedap la pulak pavlova yang aku makan ni (sebab ade gak aku terbace orang dok kate tak sedap la ape la - diorang termakan yang tak sedap kot huhu )

Aku pun jatuh cinta la jugak. Ni yang teringin nak belajar buat nih heheheh... Lepas ni nak cube la lagi pavlova ni. Terima kasih kepada penaja. Kalau tak, tak tau la bila yang aku nak try makan menda alah tu hik hik hik. 

Kepada kawan kawan yang belom pernah cube makan, kalau ade rezeki n kesempatan, cube la makan ye. Sedap heeeee :P

Thank you sudi bace :D



No comments:

Post a Comment

I love to hear from you :D