^_____^

My photo
I would like to share, the precious journey of my life. Hanya sebuah blog personal biasa. Sedikit coretan dan pandangan peribadi. Blog ini bukanlah blog untuk mencari info atau blog ilmiah. I just share my story with love and a big heart :)

Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers

What's new..?

Friday, October 1, 2010

Hati - hati

haa... sebut ttg bisnes nih semua orang mesti terpk kan pengorbanan yang banyak..... masa yang berharga.. tak kurang jugak yang terpk bahawa bisnes adalah sesuatu jalan mudah untuk cepat kaya.. tak salah nak jadi kaya.... semua orang digalakkan berusaha memajukan diri sendiri. tapi aku rase rules dalam berbisnes tu sendiri jelas sangat2 bahawa klau yang bukan hak kiter, maknenye mmg la bukan hak kite... tapi nape orang ske mencilok kawan2 nih.. da jatuh berguling2 plak tu....
mm aku agak frust laaa..
padahal aku rase sangat banyak aku tolong die.. akubukan la nak mengungkit.. tapi aku rase unfair sesangat.. ape agaknye yang buat die terfikir nak buat kat aku macam ni skali....
so, kawan2 hati2 ea.. nanti aku sambung lagik..

1 comment:

  1. aku tak tau la tahap kesabaran yang ade kat aku nih datang dari mane.. huhuhu...

    ReplyDelete

I love to hear from you :D