^_____^

My photo
I would like to share, the precious journey of my life. Hanya sebuah blog personal biasa. Sedikit coretan dan pandangan peribadi. Blog ini bukanlah blog untuk mencari info atau blog ilmiah. I just share my story with love and a big heart :)

Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers

What's new..?

Saturday, October 9, 2010

Career Fair

Ahaks.. Bersemangat lagi aku da kuar pepagi nak pg Careers Fair ngan Deena... huhu.. saje jer nak pg tetengok sementara ada kesempatan.. Aku pepagi da kuar macam nak pg keje.. siap bawak bekal lagi nak b'fast kat umah Deena.. sampai2 die lom siap lagik. lek2 ar siap...
Lepas tu nak pg fotostat lagi resume yang baru edit..
hmm.... konon nak naik tren.. tapi kire2 balik bajet, rasenye nek kete kos lagi rendah.. tu ang bawak gak kete tu... tapi bese la kan.. name pun carees fair.. teramatlah penuh manusia ke sane.. ngan kete pun tak bergerak2.. parking full.. sampai kat Garden pun parking full... mmm bese la kan... layan jer ar... haha..
tapi tu laa.. takde ape yang menarik sanat laa.. aku ader ar apply gak.. tapi ntah la kan... sekadar mencube nasib... career fair nih tak berape nak menarik la macam yang kat PWTC dlu... yang tu lagi best kot.. huhuhuhu... kitorang kat situ pun tak lame... lepas da abis round, terus balik... siap buat check untuk breast cancer lagik.. alhamdulillah takde ape2.. heee...
mmm n yang paling bosan skali.. mase menunggu nak kuar dari Midvalley.. mmg sesak.. jammed macam dah kat mane dah.. haha... saba jer laa... akhirnye, dapat gak kuar lam kul 3 selepas bertarung ngan kete2 lain yang nak kuar dari situ since kul 2.15 petang... huhu....
saba.. :)

No comments:

Post a Comment

I love to hear from you :D