^_____^

My photo
I would like to share, the precious journey of my life. Hanya sebuah blog personal biasa. Sedikit coretan dan pandangan peribadi. Blog ini bukanlah blog untuk mencari info atau blog ilmiah. I just share my story with love and a big heart :)

Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers

What's new..?

Sunday, October 28, 2012

Quotes in Eat, Pray, Love.




Assalammualaikum dan Salam Sejahtera...

Hari Ahad yg penoh rilek nih, aku tetibe teringat kat citer Eat, Pray, Love. Aku tak puas la tgk citer nih. Insya Allah nnt ade rezeki aku nak layan citer nih sesorang, sambil tgk nescafe, lpas tu aku bukak tingkap luas2, biar angin sepoi sepoi tiup ke muke aku. Oouuh.. Mase tu aku da dok kondo idaman hai ea.. hehehehe... Berangan jap :P


Memula nak tgk citer nih kat wayang dlu, aku tak la rase nak tgk sangat2. Tapi hari tu, aku keluar ngan Izzati. Memandangkan die mmg da amik cuti sebab nak lelepak n jenjalan ngan aku kan. Aku pun follow la bile die kate nak pg tgk wayang. And time mmg takleh nak pilih sangat la pulak. Disebab kan die nak kne balik on time macam org balik keje. (ooppsss... lupe nak bgtau.. die tak bgtau kat laki die yg die amik cuti hari tu ) ahaakksss... noty kan :P

Ahaa... lg satu sebab, si Izzati ni nak sangat tgk Julia Roberts ni belakon. N mmg kalau tak silap aku la, da lame gak si Julia tu tak belakon. erm.. Mesti layan punye citer nih. Aku mmg tak sangke citer ni memberi kesan kepada aku la. Ade gak yg cakap muvi ni 'zzz..' muvi la, tak best la. But it actually depends kan ngan pendapat memasing yg tgk citer tu. 

Aku nak huraikan citer tu tak terhurai la kan. Aku just nak share sket quote quotes yg menarik dari citer nih. Sila bace ;


  • “People think a soul mate is your perfect fit, and that’s what everyone wants. But a true soul mate is a mirror, the person who shows you everything that is holding you back, the person who brings you to your own attention so you can change your life. “
  • “Look for God. Look for God like a man with his head on fire looks for water.”
  • “In desperate love, we always invent the characters of our partners, demanding they be what we need of them, and then feeling devastated when they refuse to perform the role we created in the first place.”
  • “We’re miserable because we think that we are mere individuals, alone with our fears and flaws and resentment and mortality.”
  • “Your treasure – your perfection – is within you already. But to claim it, you must leave the busy commotion of the mind and abandon the desires of the ego and enter into the silence of the heart.”
  • “You need to learn how to select your thoughts just the same way you select your clothes every day. This is a power you can cultivate. If you want to control things in your life so bad, work on the mind. That’s the only thing you should be trying to control.”
  • “In a world of disorder and disaster and fraud, sometimes only beauty can be trusted. The appreciation of pleasure can be an anchor to one’s humanity.”
  • “God is an experience of supreme love.”
  • “Learning how to discipline your speech is a way of preventing your energies from spilling out of you through the rupture of your mouth, exhausting you and filling the world with words, words, words instead of serenity, peace and bliss.”
  • “There is a reason they call God a presence – because God is right here, right now. In the present is the only place to find Him, and now is the only time.” 
psstt... translate la.. pg copy paste kat google translate ea.. :D



Thank you sudi bace :)

No comments:

Post a Comment

I love to hear from you :D