^_____^

My photo
I would like to share, the precious journey of my life. Hanya sebuah blog personal biasa. Sedikit coretan dan pandangan peribadi. Blog ini bukanlah blog untuk mencari info atau blog ilmiah. I just share my story with love and a big heart :)

Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers

What's new..?

Sunday, September 11, 2011

Online tapi invisible - isu keeee?

Adeeiii pepagi da buat aku panassss je la mamat nih... ade ke patut benci kat aku sebab aku invisible (invi) mase online... gile controller.. tak nak dengar sebarang penjelasan pun... kalau bukan controller, mesti psyco... hahaha... ade plak member aku kate orang macam nih gile talak.. wakakaka... lagi la tak masuk akal okk :P 

tapi yang buat aku rase bangge kepada diri aku sendiri sebab aku leh handle la ngan tak naik hangin ape sumer hehehehhee.. well.. ni MD la kan.. kne cool babe.. huhuhu *poyo nye akuuhh 

aku bukan tak suke nak appear status 'available' masalah aku skang nih, aku slalu online time keje.. normally kalau hari aku bekerja, aku mmg invi la.. kalau tak, naik je la kan msg ke, pop-up chatbox ke.. tak kire la kat mane pun, ym ke, fb ke.. meebo ke.. aku tetap ske appear offline.. 'abes, bile plak ko nak appear available?' hehe.. tu suare hati aku sendiri yang bertanye.. aku ske available bile aku rase ade mood nak chatting2.. ade gak aku online malam2 tapi aku invi.. sebab aku tak rase nak chat ngan ramai2 orang.. so, kalau aku available pun, skejap je.. sape yang terperasan n buzz aku, haa tu rezeki die la kan.. leh ar nak chat sampai lebam.. ade gak yang memule aku tgk die offline.. after aku click Available je, bertubi2 chatbox kuar.. aku bukan la nak kate aku nih feymes di kalangan kawan2 chat.. huahuahuahauhaua.. (mule la nak poyo kan) tapi maybe la kawan2 chat aku tu ske chat ngan aku yang spontaneous n sempoi nih.. aku ske share2 idea bagai ngan memember chat aku yang majoritinye lelaki.. pompuan ade.. tapi tak ramai yang online kot time aku online hehhehehe :P 

berbalik kepada mamat yang marahkan and bencikan aku kununnye tu kan.. aku actually still not understand until now motif sebenar die huhu.. kitorang da add n da fren dah.. ade la tak kontek 2-3 hari.. tetibe hari aku online, jadi macam nih plak. korang nak tau ape isi kandungan message kitorang.. lebih kurang macam nih laa.. 
Dia : buat ape? 
Aku : saye tgh kerja ni 
Dia : owh.. keje ape? invi? ok bye..
Aku : ???wwrerththtmfldkoskjodsmffttffftttt!!?!?!?!?!?!!!??


ini macam pun ade kaa... n sebagai pengakhiran, die cakap "Saye cukup benci orang yang suke invi"
ok... fine... aku pun tak ske orang yang slalu misjudge macam ko.... orang gile.. hahaha..

ok Diyana... bagus ko dapat tau awal2 mamat tu mereng.. cut off ok.. :) nexttt!! ^__^



Thank you sudi bace :)


3 comments:

  1. ade jugak yek wujud sejenis manusia yg cenggini gaye nyer..ape de hal kalu invi pon itu bermakna ade tp xavailable at moments ..kalu urgent drop ajelah msg kalu penting kite smbung ym smpi lebam kannnnn...

    ReplyDelete
  2. wakakakka...ko ni..meh aq nak nyanyikan ko..

    KITA BERKENALAN HANYA DLM LAMAN MUKA BUKU..
    KAU HANTAR PESANAN SURUH AQ TERIMA KAMU..

    WOWOWOWOOOOO..... HATIKU RASA SESUATU ^^ WKWKWKW

    hahah btw..aq pon same gx...aq x ske open chat..sbb org ske kaco..aq malas nak chit chat..ehehhe...tgk org je..kalo time keje,.chat sama ko..n beybee je..lelain xde ..ahaha..:) well..b urself..lantak p la mamat 2 nak ckp pe kan :~

    micing yuw

    ReplyDelete
  3. bubble tea : huhuhu betul tu... just drop some text la kan... what do u expect... name pun menda online... mujur tak meleret2 hahaha

    syara : waaaaakkakakkaka hampeh tul.. ni tak sempat nak bercinta pun, die da kate benci aku :P hahahah
    kan... tu laa... aku pun mujur tak terpening jap ngan mamat tu.... blueeekkk... die takmo, aku lagi taknak haha..
    mish u too :)

    ReplyDelete

I love to hear from you :D