^_____^

My photo
I would like to share, the precious journey of my life. Hanya sebuah blog personal biasa. Sedikit coretan dan pandangan peribadi. Blog ini bukanlah blog untuk mencari info atau blog ilmiah. I just share my story with love and a big heart :)

Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers

What's new..?

Monday, September 26, 2011

Buat sayangku Raja Nurasyikin

sob..sob.. salah sorang member opis aku yang aku boleh gelar teman, sahabat, kakak.... sangat2 rapat ngan aku... da pun selamat bernikah dan bergelar isteri kepada Das - suami die la.. huhuhu
bukan la aku sedih sebab aku tak hepi.. tapi aku sedih sebab aku berkongsi kasih ngan laki die hahahahahahha.... :))))))

takde la.. hehe.. aku nih terharu sebenanye... sebab, kalau korang sumer tau la kan kisah2 di sebalik jodoh member aku nih... sure semua tak sangke yang akhirnya die nikah ngan suami die yang skang nih.. hehehe.. tak perlula aku nak citer ape yang jadi antara mereka kan.. tu hal peribadi die.. hhhee

tapi yang aku nak cakap, aku kagum giler ok... derang kapel da dekat 8 tahun... :) kuat jodoh derang kan....

hari nikah ari tu aku tak pg.. insya Allah mase majlis bersanding nnt aku pg... aku tak pg kan.. so, aku msg la kat FB die.. aku pm je kat die... tapi die ngan bangge nye post kat wall die siap tag name aku lagik.. terharu giler aku... sob sob... i love u my beloved true friend.... Raja Nurasykin Raja Sulaiman...

ini la kawan aku yang aku teramaaatttt sayang hehehee.. cantik kan die :)
 
ni die msg aku untuk die yang die post kat wall die :)


From : Martika Diyana

sayang ku Raja Nurasyikin....

Selamat Hari Lahir yang ke 29 tahun...

Selamat Pengantin Baru dan bergelar isteri... fuuuhhh... aku yang berdebar babe...

selama 29 tahun ko hidup, aku harap hari nih adalah hari yang paling bermakna buat ko....

aku doakan ko bahagia dengan melangkah ke satu fasa hidup yang berbeza...

aku doakan ko bertambah matang dengan setiap keputusan yang ko buat dan perbuatan yang ko amik di masa akan datang..

aku doakan ko lebih tabah n tenang menghadapi ape je pun yang datang kepada ko samada perkara yang baik atau pun tidak..

aku doakan hidup ko akan lebih baik dan lebih bermakna dengan seorang yang asing dalam hidup ko (walau pun da kenal lame,, tapi tak mudah nak sesuaikan diri mase dok serumah n sebilik nnt)

semoga ko tak abaikan perkara2 penting dalam hidup ko.. yang lebih tepat skali, suami dan keluarga ko... termasuk jugak orang2 keliling ko yang ko sayang n yang sayangkan ko.. i LOVE u dear..

aku selalu ingat kat ko.. harap ko pun tak lupa kat aku....
tetibe nak ade adegan menyentuh hati kan heheheheh...
aku saaaaayang ko sangat...

ni syara kem salam kat ko... die kate, die sayang ko sangat n die tak kuat nak tgk ko nikah... hehehe... bukan maksud die tak suke.. tapi die terase kehilangan walaupun pada hakikatnye die tak hilang ko pun... ye la.. kan ko da jadi milik orang bese la Syara kan sensitif orangnye

ape pun... aku doakan semua yang terbaik buat ko.... amin... mwah2334566

23 hours ago

yang benar,
Nor Diyana Mohd Nor



haaaa... ni la sang suami yang bersumpah akan menjaga sang isteri sampai akhir hayat.. ensem kan :)
sob.. sob.. korang tacing tak? hahaha.. aku tak sangke aku leh type menda yang macam nih kat member hehehe... sweet gak aku nih... LOL wakakakaaak

Selamat Pengantin Baru dan Selamat Hari Jadi... semoga kekal bahagia ke akhir hayat..

p/s : errrr... gamba2 di atas adalah ihsan dari Ratu Samzy .. terima kasih ye cik Ratu Samzy... huhuhu

Thank you sudi bace :)

3 comments:

  1. akk, terharu saya kak..susah gak nk suh dowg ni kawen. kawen kan bestttt!!!

    akk bila lagi?

    ReplyDelete
  2. kak D...heheheheh..akhirnya nikah gak dowg ni, puas dipujuk suh kawen..ape daaaaa..kawen kan besttttyy...!!!!!

    akk bila plak...?

    ReplyDelete
  3. wahaha.. tau takpe... terharu kan :P alhamdulillah... akak pom lega gak derang da nikah nih..
    errrkkk... akak? heheheh calon-calonnye ialaaahhh!!!!
    takde la dear heheehhe :P lom lagik

    ReplyDelete

I love to hear from you :D