^_____^

My photo
I would like to share, the precious journey of my life. Hanya sebuah blog personal biasa. Sedikit coretan dan pandangan peribadi. Blog ini bukanlah blog untuk mencari info atau blog ilmiah. I just share my story with love and a big heart :)

Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers

What's new..?

Friday, December 16, 2011

Bosan + Redah \('o')/ Yay!!

Lagi2 lepak Public Bank.. Asal lepak je, Mamak Public Bank Pandan Indah.. malam lepas balik keje tu, aku ngan Syara bapak bosan... 

Syara ape lagik... "aku nak pg amik Vamp.. ko pg amik Ekin dlu la"

kitorang mmg plan nak lepak ngan Ekin... sebab da lame gak tak lepak ngan die.. Ekin pun hari tu tak keje... so, die tggu umah jela... aku pun amik die bawak pg mamak Public Bank... kitorang lepak makan2, minum2, sesembang, tetibe kononnye nak balik. sebab aku da ngantuk kot... jam mase tu ade la lam kul 2300. tapi tetibe sape dok buat gile... 

Ekin la... nape tah die kate. " Boring la lepak sini je kan... kan best kalau lepak kat bukit ke, tasik ke," 

aku pun menyampuk la. "Jom Bukit Ampang," 

Syara plak terus bagi aku sedas, " Eh D, ko bukan kate ko da mengantuk giler ke? tetibe segar je kan" 

hahahaha.... aku mmg nak la kalau nak merayau lagi nih... :P terus je gerak pg sane.. hehehehe... mmg takde plan ape2... ngan penuhnye kat sane.. bese la Bukit Ampang tu... makin lewat, makin ramai orang... aku pun da lame tak lelepak kat sane.. last aku lepas sane dlu, kedai takde la banyak macam yang aku tgk malam tu.. hehehe... baguih2... leh ar seskali nak tukar angin ke kan... orang meniaga pun leh tambah pendapatan.. 

kitorang pg sane 1 kete je.. masalah aku yang pertama sampai kat sane, adalah untuk mencarik parking.. haha.. dah jumpe, mujur aku bawak kamera kesayangan aku tu... leh ar nak bergamba2... kitorang pg berempat la kan... same je orang2 nye sedari awal lepak tadi hehe.... Ekin, Syara, Vamp ngan MD ~~> MD tu aku la ahaks....

amik2 pic la ape lagi kan... Vamp plak mintak amik view KL dari atas tu... aku kurang yakin ekceli nak amik sebab aku lom bese... so aku pun bantai je la kan... dapat la pic nih :)
ahhh ade gangguan pokok kat tepi tu... amik lagi skalik la

cisss... lagi teruk gangguan semak samun hahaha... belasah laa :P
Da amik pic tu, kitorang ushar tempat nak lepak plak... Mano nak lepak nih.. Penoooohhh je aku tgk hahaha...

 kitorang nampak la kat belah atas tu ade gak tempat.. haaa ade jual cucuk2 gak.. nak turun balik malas, beli je la kat situ.... taaapiiiii.... meja takde.. sudahnye lepak kat belah bawah tu... aku pun bawak la cucuk2 yang da berkuah2 tu turun haha.. lepak punye lepak...  tetibe Ekin gatal... 

Cantik kan view blakang derang neh hehe



macam2 adaaa...

pilih jangan tak pilih.. heheeheheh

waahhh keraaannnggg

yummyy...

pilihan Ekin heee

Syara wit Vamp

Cik Ekin yang cute hehehehe

aaawwwww... Syara buat muke seksi okk hehe


"weh... karoke jom..." mase tu jam baru kul 0030. 

aku lam ngantuk2 tu.. "joommm aku on... mane ade malam2 nih?"

Syara plak masuk, " haa kite suruh Dee nyanyi kat Downtown tu nak. Dee aku nak tgk ko nyanyi depan orang" 

gile ke ape... tkejut aku... "haaa? takmo la aku... malu laaa"

"ala, lek ar... tak ramai orang punye nih.. aku pilihkan ko lagu ea... jom" Ekin paling teruja 

sudahnye pegi la jugak hahaha... dapat la aku nyanyi 2 lagu... satu lagu Teratai Layu Di Tasik Madu. yang second, Ekin duet ngan aku lagu Teman Tapi Mesra.. hahahaha... mmg fun la... Syara plak, dok ngan Vamp kat bawah tgk kitorang nyanyi sambil amik pic hehehehe... lawok2... lepas melalak, pusing kat Downtown tu seround.

yang tak tahan tu, balik kunun nak terus balik umah tido.. mase tu ade la lam kul 0215. jangan tertipu dengan mate yang da layu tu.. sekali sambung lepak minum kat Mamak Public Bank.. ape2 hal.. ke situ gak balik nye hahahahahahaha... takley blah kan :P 

kul 3 baru aku balik umah.. sampai umah pun lom tido gak aku.. kul 0430 baru aku lelap.. esok bangun pagi gak.. mane la nak cukup tido aku nih... huuuaaarrrggghhhh.... ahaks..

p/s : dialog2 di atas tidak la setepat mane... hehe tapi lebih kurang la gitu hehehehehe...


Thank you sudi bace :)






No comments:

Post a Comment

I love to hear from you :D