^_____^

My photo
I would like to share, the precious journey of my life. Hanya sebuah blog personal biasa. Sedikit coretan dan pandangan peribadi. Blog ini bukanlah blog untuk mencari info atau blog ilmiah. I just share my story with love and a big heart :)

Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers

What's new..?

Friday, December 9, 2011

Happy Besday Ke tuuutttttt Buyeee

Kebetulan mase aku nak pg ke Jelebu n melepak... malam tu ( 29/11/11) besday Buye yang bermula dengan angka 3 hehehehe.... :P 
tak sangke baru nak 30 Buye.. aku tgk die da macam 35 :P jangan mareee eaa Buyeeee.. hehehe... aku sampai ke Chenah, Iwan cakap " kak, nak ikot tak? Buye pg seremban nih, nak celebrate besday Buye, Sajen payung karoke" haha.. aku letih.. tapi ape salahnye sesekali.. aku pun.. " akak ok je.." 
mase tu baru lam kul 8.30 malam. 

aku kate, ape2 hal akunak pg jumpe Nisya dlu. kang kalau pg Seremban tu, tah balik kul brape plak kan.

sampai Seremban je da kul 11.15 malam.. masuk2 bilik karoke, da tinggal brape menet je lagik.. hehe... layaannn... yang penting, kat situ aku kenal Iwan, Demon ngan Buye je. yang lagi 4 orang tu sape tah kawan2 derang.. alamak.... aku sorang je la pompuan... hurm.. macam tak bese kan MD, layaaannn.. haha.. aku plak mase tu kebetulan bawak kamera aku... haahhh... dapat plak kat Demon... die la jadi cameraman nye... hehehe... seronok sakan la derang :)




























hahahahaa.... gile.. aku tak larat nak letak komen kat pic derang nih... lenkali laa :P 

ape pun.. Happy Besday kepada Buye.. semoga jadi orang yang berguna kepada keluarga, bangsa, masyarakat dan agama... amin :)


Thank you sudi bace :)

No comments:

Post a Comment

I love to hear from you :D