^_____^

My photo
I would like to share, the precious journey of my life. Hanya sebuah blog personal biasa. Sedikit coretan dan pandangan peribadi. Blog ini bukanlah blog untuk mencari info atau blog ilmiah. I just share my story with love and a big heart :)

Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers

What's new..?

Sunday, June 5, 2011

~ Hari Yang Hepi ~

Waahhh... aku mmg dari ari tu plan nak bawak Afzal adik aku tu tgk wayang.. die dok sebut nak tgk Kung-fu Panda 2.. hehhehe.... so, hari nih tadi ngan seanng hatinye, nak la bawak die pg tgk.... aku online tgk muvi kul brape... ade satu kul 5 ptg.. :) tapi bese lah... derang nih nak tgk citer lagi kat umah... sudahnye lambat gak.. Wangsa Walk... sangat ramai orang... konon nak pg beli ticket.. mmg punah harapan... tiket sold out ok.... sengal tul la.... eiiiii.... 

lepas tu ade satu kul 7:45pm.. tapi aku rase macam menda tu da lewat sangat la plak.. huhuhu... so, kitorang decide tak jadi la nak tgk... sudahnye kitorang jenjalan je... dapat la si Afzal tu satu cd game PS2 die.. bolehla pengubat kecewa die tak dapat tgk muvi huhuhu... cian gak.. tapi nak wat cane... yang aku pun pandai.. dah beratur tadi.. should be, beli la ticket untuk esok ke luse kan... tapi kitorang blah plak.. hahahah sengal2.... 

maybe sebab da lapa kot.... lepas beli game die, kitorang nak makan.... heheheh.. Amalina nak try plak Popeye... best2... aku pun da lame tak makan sane.... oklah.. makan la.... huhuhuu.... da makan2, derang kate nak beli buku... haaa pg la kedai buku Popular tu... ade.. tapi die nak komik

aku punye la membebel kat situ huhuhuu... yelaa... datang kedai bebesar kat sane.... skali nak beli komik

kalau komik, kat sebelah kedai Magnum tu pun ade komik.. berlambak2... siap ade yang tak jual kat tempat lain ok... hahahaha... sudahnye aku beli buku lain kat die... yang ade ilmu sket... "ikhtiar Hidup Di Kawasan Gempa Bumi" huhuhuhu punyela die tarik muke berbelas2 hahahaha....

Lepas tu aku ajak adik2 aku pg kat satu kedai nih.. jumpe member aku jap.. si Afzal plak da resah gelisah dah.. huhuhuhu nak balik cepat.. nak tgk Sinchan... :P da dekat kul 7 tu lagi la die da macam nak nangis plakkk... hahaahaah sudahnye kitorang gerak laaaaaa.... tetibe aku macam nak ajak Nina lelepak lagi.. haahahaa ape lagiii... hantar la Afzal balik... aku ngan Nina kuar lagi heeeee... :) erm.. nak lepak berdua je bosan plak kan... aku saje2 la kol si Ezan.. hheheheh.. tak sangke plak die pun tgh free. kat bengkel laki die.. huhuhu... nak p perbetul air-cond kete die la tu... aku p la amik die.. 

tgh2 drive tu kak Hana plak kol.. huhu... aku kate la nak p melepak.. haaa die nak ikot.. sudahnye kitorang lepak kat Dagang Avenue gak heheehhe... ok la.. Amalina kate die lom penah lagi lepak situ.. haa leh la die tgk2 tempat len.. asik kat tempat yagn same je kan... seskali pekena tempat baru.. :) baru la luas sket pemandangan tu kan :)
erm.. lepas sejam kot kak Hana datang ngan Bik Sue bersama2 hero kesayangan kami iaituuuu...

Haazique... hehehehhe

aku dakembong sa minum je.. tak cukup la ngan aku nyer perowt saket hahaha.. erk.. kak Hana ajak lepak plak kat umah die.. huhu aku no hal.. tapi si Ezan la plak.. aku takut die takleh lambat plak.. huhu... haaaaa kan da kate.. kalau da pg umah kak Hana mmg takleh nak balik awal punye.. sure seronok gile2 main ngan Haazique huhuhuhu.. lam kul 11 tu kitorang gerak gakla.. hahaha... kesian aku tgk si Ezan.. muke da pucat2 tak cukup tido huhu... kul 11:30 kitorang sampai umah heeeee.. seronok la si Amalina aku bawak die pg lelepak... :) saje je.. bawak die jenjalan

No comments:

Post a Comment

I love to hear from you :D