^_____^

My photo
I would like to share, the precious journey of my life. Hanya sebuah blog personal biasa. Sedikit coretan dan pandangan peribadi. Blog ini bukanlah blog untuk mencari info atau blog ilmiah. I just share my story with love and a big heart :)

Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers

What's new..?

Saturday, October 8, 2011

Tak cukup tido

Haisyyy... aku pelik laa... da brape hari nih aku terase lesu sangat.. tak cukup-cukup tido gamaknye.. aku da brape hari keje nih hari2 aku ngantuk... brape kali aku 'bertafakur' kat depan PC aku nih... tapi mujur la kali nih takde orang nampak.. huahuahauhau.. :P
malu laa... kalau yang nampak tu geng2 yang same senget ke takpe gak.. ni kalau  yang nampak tu bos ke... tak pasal2 aku kne bagi email tunjuk sebab hahahhaha... err tapi lum penah dengar lagi la kat opis nih kne wat gitu kan.. :P

ala... sebenanye bukan salah mate ke, salah mase tido ke salah tilam ke kan... sebenanye salah aku sendiri... mase aku nyer schedule masuk keje ari tu er..

rabu kalau tak silap aku... aku sendiri pg lelepak ngan Nisya n adik kesayangan aku - Ajib.. lepas tu, nampak plak geng2 men gitar kat umah Nabila, aku nak join... (aku nih pantang je ngan gitar haha) lepas tu sampai kul brape... kul 2 pagi baru balik. sampai umah bese la aku.. bukan nak terus tido.. belek itu ini.. kul 3 gak tido haha.. lepas tu, kate la tak cukup tido..

      
 haaa macam nih la aku mase kat lam opis.. pinjam la gamba nih.. muke sendiri tak dapat nak amik hahahah

 next day plak - malam kamis, aku da cube nak tido awal... takleh gak.. merapu ape tah aku.. kul 3 gak aku tido...

malam jumaat, aku tgk vcd, tido la kul 1 pagi. pun macam kurang berpuas hati. sampai la malam tadi, baru la aku dapat tido yang aku rase cukup la walaupun aku tdo lam kul 2 pagi.. maybe sebab semalam kot aku tido awal... awal la sangat kul 1 tu kan :P

and Alhamdulillah.. pagi nih baru la aku dapat rase kesegaran sket bile bangun tido heheheeh :P bukan ape.. aku pun tak seronok kot kalau kat opis mengantuk la ape la.. badan pun lesu je... padan muke aku..

        
huh.. pagi nih aku bangun baru rase semangat macam nih haha.. should be hari2 gini kan

i should be more discipline for my sleeping schedule la kan.. nanti yang sakit ke aku jugak.. mate bengkak laaa... berkedut laaa.. tulang belakang sakit la, badan sesengal la.. n bukan salah orang lain ok MD... tapi masalah aku skang nih... aku takleh nak tido awal.. paling awal aku leh tido, mesti around kul 1... adehh.. MD, MD... ce tido awal... hehehee...
kalau tak, tak dapat la kesan kesihatan yang optimum daripada tidur yang cukup :)


erm... sebelum tu, aku kne la kurangkan aktiviti malam aku yang sememangnya dari dulu lagi adalah sebahagian dari life aku.. hahaha.. ape aktiviti malam aku? jeng jeng jeng.. hehee.. tu kite citer nanti ek :)

Chaiyok..!! Chaiyok..!!

Thank you sudi bace :)


  

2 comments:

  1. jgn jd cam aq..kedut mate da :( bengkak manjanx ~

    ReplyDelete
  2. aduuu.... itu la yang aku takut heheheh

    ReplyDelete

I love to hear from you :D