^_____^

My photo
I would like to share, the precious journey of my life. Hanya sebuah blog personal biasa. Sedikit coretan dan pandangan peribadi. Blog ini bukanlah blog untuk mencari info atau blog ilmiah. I just share my story with love and a big heart :)

Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers

What's new..?

Saturday, March 24, 2012

Back to Hometown ~ Taman Melawati

Assalammualaikum dan Selamat Sejahtera...

OooOuuUUuHHHhhhhHH.... I'm baaaccckkkk... Ehehehhe... Aku mmg suke sangat balik Melawati. Best sangat. Taman perumahan yang pada aku super cool. Ehehehehe.. orang2 die pun wofcoz la cool gak macam aku.. Teeeetttt ahaks.. Sila muntah kalau geli tekak ye :P

Mak, ayah, KakNa balik ni... Da due minggu KakNa tak balik. Bukan saje-saje KakNa takmo balik. Tapi minggu lepas, KakNa demam teruk la mak, ayah.. Saje malas nak bagi tau. Nanti mak mesti risau. KakNa ok je. Cuma demam sekejap. Then sambung kerja lepas 3 hari off. 

Then, taaraaaaa... This week I show up. Eheeeeee KakNa tau, mak mesti nak kol and tanye kalau KakNa tak balik lagi kan heheehe... Mak ngan ayah kan nak pg honeymoon eheeheh... Takpe2 KakNa bagi can.. KakNa pun kebetulan off minggu depan. Sabtu n Ahad ni je KakNa keje. Hari len KakNa leh jage umah. No worries.

Haaaa so, skang aku akan berada di hometown selama seminggu. Sesape yang berdekatan nak ajak deting, moh la. Aku pun rindu kengkawan ehehehee :)

Thank you sudi bace :)

No comments:

Post a Comment

I love to hear from you :D