^_____^

My photo
I would like to share, the precious journey of my life. Hanya sebuah blog personal biasa. Sedikit coretan dan pandangan peribadi. Blog ini bukanlah blog untuk mencari info atau blog ilmiah. I just share my story with love and a big heart :)

Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers

What's new..?

Sunday, March 18, 2012

Working on weekend..

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera....

Aku masih lam proses nak recover dari demam dan batuk yang manje2 haha..  Alhamdulillah, cuma batuk je yang tinggal. (cepatla sembuh)

Kebosanan pulak weekend nih. Actually i really really love keje on weekend neh. Bukan ape, just rase lebih relax, suasana lam opis pun aman je sebab yang datang hanyalah aku punye team. Team lain tak datang sebab derang keje ikot office hour. Admin staff termasukla bos aku, dah sah sah la takde kan. Hehehe..

Call and e-mail yang masuk pun takla bertubi-tubi macam weekdays. Pakaian pun santai giler2. Boleh je online. Cuma ade certain webpage yang da takleh access. (dulu boleh, tapi ade pihak2 yang mendengkikan keje kami yang cool neh kan, makenye, di block laaaa)

Tapi ntah kenape, minggu nih aku terase sangat kebosanan nye. Haha.. perasaan aku je kot. aku tgk memember aku tu mcm best je melayan ape tah kat PC memasing. E-mail plak tak bergerak2. Tak caye, tengok la ----- >

cube tgk time email yang las masuk kat dalam kotak ungu tu.

Dan jam dekat desktop aku skang menunjukkan da pukul 19:27. Lagi setengah jam nak balik. E-mail hari nih pun brape kerat je hehehehehe.... Adminnnn.... Tolong la bukak balik tonton.com kat pc aku nehhh... Dak2 lain ko da buaaatttt... Tak aci la waaaeeyyyhhh!!!!!

Stress aku dibuatnye.. hehehehehe

thank you sudi bace :)

4 comments:

  1. oklah, nanti Pakcik marahkan admin suruh ON balik tonton.com pada PC Diana tu ( :

    have a great day my dear !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehehe... terima kasih pakcik... tolong tauu.. :P

      hav a nice day too pak cik ku sayang :)

      Delete
  2. amboi...nak tgk apa kat tonton tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wakakakaka Edy, saye nak tgk drama2 yang terlepas2 heheheeh
      :P

      Delete

I love to hear from you :D